Esittely

Humoristi, hanuristi Seppo Soittila

Hanurin sain, kun olin 12-vuotias. Siitä asti on tullut soiteltua ja pidettyä ympärillä olevaa väkeä hyvällä tuulella. Tästä sain kouluaikana kärsiä paljonkin, ja opettajat vielä enemmän!
Hanurin kanssa olen kiertänyt jo melkein kolmekymmentä vuotta Suomea ristiin rastiin. Soittamisen lisäksi laulaminen tuli osaksi työtäni 80-luvun puolesta välistä lähtien. "Oikealta" ammatiltani olen kylläkin maanviljelijä. Kotitila melkein Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hauholla on tärkein paikka maailmassa.
Hauhon keskeinen sijainti on mainio asia myös keikkamatkojen kannalta. Hauholta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea ja lyhyt matka minne vain.

Viihdettä, musiikkia, huumoria.

Vuosien aikana olen keikkaillut erilaisissa valtakunnallisissa kesätapahtumissa kuten Sata-Häme Soi, Tangomarkkinat, Tammerkosken sillalla, Keuruun markkinat, jne. Kaikenlaiset juontotehtävät ovat minulle tuttuja. Ominta työsarkaani ovat harjannostajaiset, firmojen juhlat (niin arvokkaat kuin rennommatkin), perhejuhlat ja illanvietot.

Syksyllä 2009 sain mielenkiintoisen juontokeikan, kun toimin tanssiorkesteri Finlandersin Sinun vuokses -25-vuotisjuhlakiertueen konserttien juontajana. Kaikkiaan yhdeksässä juhlakonsertissa eri puolilla Suomea nähtiin ja kuultiin tutun Finlanders-kokoonpanon lisäksi monia suomiviihteen ykkösmuusikoita.

Myös matkat retkikuntien mukana kotimaassa ja ulkomailla ovat tuttuja työpaikkoja. Jos tarvitset säestäjää yhteis- ja yksinlauluihin, tai haluat esimerkiksi järjestää ikimuistoiset läksiäiset eläkkeelle tai uusiin tehtäviin lähtevälle, niin ota minuun yhteyttä.

Yksityistilaisuuksiin suunnitellun ohjelman lisäksi soitamme myös perinteistä tanssimusiikkia triolla. Mikäli etsit juontajaa, soittajaa, laulajaa, humoristia tai hanuristia, tai kenties pientä orkesteria, niin löysit tuon kaiken näiltä sivuilta.  
Otahan yhteyttä! >>>

Teatterimies

Teatterilavakin on vetänyt puoleensa aina kun keikkaelämä on myöten antanut. Olen ollut mukana mm. Hauhon Näyttämötaiteen Harrastajien Niskavuori-näytelmissä ja perustamassa Hauhon Pihateatteria, jonka näyttämönä on neljänä kesänä ollut oma pihapiirimme. Kaksi esitetyistä näytelmistä on ollut omaa käsialaani. Kesällä 2007 Pihateatterin katsomo täyttyi ilta illan jälkeen kansan seuratessa kirjoittamaani farssia "Ministerivierailu", joka kertoi Mäntylän perheen elämästä 1970-luvun lopulla, ja miten neuvostosuhteiden vaaliminen siihen vaikutti. 
Lyhyet kotiseutunäytelmät ovat myös viihdyttäneet hämäläistä juhlaväkeä useilla Hauho-Seuran juhannusjuhlilla.

Seppo neuvostoliittolaisena kulttuuriministeri Igor Kolesnikovina, tulkki-Ludmilana Terhi Soittila. Kansainvälistä menoa ihmettelevät Mäntylän Olli (Reijo Saarinen) ja Valte (Hannu Soittila) Pihateatterin Ministerivierailussa.

Valokuvia markkinointikäyttöön >>>